PALVELUMME

Meikkaus ja maskeeraus
Meikkaus ja maskeeraus

Arki- ja juhlameikit
Häämeikit
Erikoismaskeeraus

Kampaamopalvelut
Kampaamopalvelut

Leikkaukset 
Hiusten värjäys kasviväreillä  Savivaalennus
Ekologiset hiushoidot
Intialainen päähieronta
Kampaukset


Kasvohoidot, ripset ja kulmat
Kasvohoidot, ripset ja kulmat

Kasvohoidot
Ripsien kestotaivutukset
Kulmien laminoinnit
Ripsien- ja kulmien kestovärjäykset

Meikki & kampauspalvelut

Meikkaus 

Tärkeää tilaisuutta varten on kannattavaa panostaa kestävään meikkiin. Ammattilaistuotteilla ja vuosien kokemuksella loihdimme sinulle kestävän, kauniin ja itsesi näköisen meikin. Meikki tehdään aina asiakkaan tilaisuuteen sopivaksi, oli sitten kyseessä arkinen päivämeikki tai vahva iltameikki. Irtoripset lisäämme halutessasi.

Meiltä saat myös erikoismaskeerausta, joten jos on tarve vanhennuksille, ruhjeille, arville tai erilaisille hahmoille, me toteutamme ne.

​Kampaukset

Toteutamme sinulle toiveidesi mukaan kestävän ja tilaisuuteesi sopivan kampauksen. Meiltä saat useamman tunnin laiton vaativan hääkampauksen tai nopean pikakampauksen päivääsi piristämään.

Kasvohoidot

Kasvohoitopalvelut

Sothys ® kasvohoidot tarjoavat hoitonautinnon, jossa yhdistyvät laadukkaat ranskalaiset hoitotuotteet ja rentouttava hieronta. Sothys on ammattikosmetiikkasarja joka tarjoaa laatua ja luotettavuutta jo yli 75 vuoden takaa. Tuotteet valmistetaan alusta alkaen itse ja ovat tiukan laadunvalvonnan ansiosta turvallisia ja hyvin siedettyjä.

Täydellinen kasvohoito 75min

Täydellisessä kasvohoidossa asiakkaalle tehdään kokonaisvaltainen kasvohoito joka sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan kasvojen ja decolteen alueelle, naamion sekä loppuvoiteet. Hoitoon valitaan ihoanalyysin perusteella soveltuvat tuotteet. Tuotesarjana ammattikosmetiikkasarja Sothys. Lisämaksusta hoitoampulli. Hoidon kesto 75 min.

Mekaaninen ihonpuhdistus 60min

Ihon puhdistus mekaanisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja loppuvoide. Hoidon kesto 60 min.

Pikakasvohoito 30min

Virkistävä pikakasvohoito jonka ehtii tehdä lyhyessä ajassa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytetään Sothys tuotesarjaa. Kesto 30min

Ripsien ja kulmakarvojen hoidot

Ripsien kestotaivutus 

Ripsien kestotaivutus on vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Se korostaa silmiesi luonnollista kauneutta,taivuttaen ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä. Ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Säästät aikaa aamuisin kun sinun ei tarvitse taivuttaa ripsiäsi. Hoitoon kuuluu myös ripsien kestovärjäys. Halutessasi voit käyttää lisänä ripsiväriä jos kaipaat extra voluumia päivääsi.

Ripsien kestotaivutus säilyy näyttävänä 6-10 viikkoa, riippuen omien ripsiesi kasvuvaudista.

Hoidon kesto noin 90 minuuttia. Ripsiä ei saa kastella ensimmäiseen 24h hoidon jälkeen. Öljypitoisten tuotteiden käyttöä ripsissä ei suositella ennen hoitoa eikä sen jälkeen.
Toivomme että tulet paikalle ilman silmämeikkiä.

Olemme siirtyneet syksystä 2021 käyttämään Inlei-tuotesarjaa, jonka olemme todenneet laadukkaimmaksi tuotemerkiksi.

​Kulmakarvojen laminointi 

Kulmakarvojen laminoinnissa saadaan kulmista tuuheamman ja näyttävämmän näköiset. Karvat saadaan kasvamaan haluttuun suuntaan, joten hoito sopii erityisesti jos sinulla kasvaa kulmakarvoja "väärään" suuntaan. Jos sinulta puuttuu kokonaan kulmakarvat tai karvoja on äärimmäisen vähän, hoito ei ehkä sovi sinulle. Lähetä meille kuva jos epäröit.

Permanenttiaineella kulmakarvat pehmitetään ja harjataan uuteen muotoonsa. Kulmakarvat värjätään asiakkaalle sopivalla värisävyllä. Hoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen.

Kulmia ei saa kastella ensimmäiseen 24h hoidon jälkeen. Sen jälkeen niiden kanssa voi elää normaalisti, mutta öljypitoisia tuotteita tulisi välttää. Kulmia on hyvä harjailla aamuisin. Laminoinnin ansiosta ne asettuvat helposti ja nätisti haluttuun muotoon.

Hiusten ekologiset värjäyspalvelut

Kasvivärjäys 

Kasvivärit koostuvat vain puhtaista luonnon kasveista kuten hennasta, cassiasta, ja indigosta. Lisänä seoksissa voidaan käyttää myös erilaisia yrttejä, marjoja ja mausteita. Kasvivärit ovat lempeä vaihtoehto heille, jotka haluavat välttää kemikaaleja tai ovat allergisoituneet synteettisille väreille. Kasvivärit hoitavat ja vahvistavat hiuksia, joten niillä värjätessä hiukset saavat elinvoimaa, eivätkä rasitu. Kasviväreillä saadaan aikaan yksilöllisiä vivahteikkaita sävyjä luonnollisista ruskeista kirkkaisiin kupareihin ja punaisiin. Vaalentaminen ei ole mahdollista, mutta sävy voi kylläkin hieman kirkastua kultaiseen sävyyn vivahtaen. Harmaiden häivytyskin onnistuu, mutta tällöin tarvitaan usein kaksoisvärjäystä.

​Savivaalennus 

Savivaalennus on hellävarainen ja ekologinen vaalennustapa, jolla hiuksia voidaan kirkastaa 1-2 astetta. Savivaalennus koostuu savesta, soodasta ja hapetteesta. Se ei ole siis kasviväri tai 100% luonnon tuote, sen sisältämän kemiallisen hapetteen vuoksi. Savivaalennus on kuitenkin biohajoava ja siksi luonnollisempi valinta. Lopputuloksena hiuksiin saadaan luonnollinen "auringon vaalentama" yleisilme. Voimakkaasti vaalennetuille/permanentatuille/tummalla kasvivärillä värjätyille hiuksille savivaalennus ei sovellu. Käytössäni on hajusteeton hapete, joten tämä vaalennus sopii myös tuoksuille herkistyneille. 

Ekologiset Hoidot & Hemmottelu

Savihoito ja merilevähoito

Savihoito puhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa syvältä tuoden samalla tärkeitä hivenaineita ja mineraaleja, jotta hiukset voivat kasvaa terveinä. Soveltuu erityisen hyvin rasvoittuvalle hiuspohjalle. Lopputuloksena hiuspohjasta on "kuorittu" kaikki ylimääräinen kuona ja tali, joten hiukset tuntuvat ilmavilta ja tuuheilta. Kasvivärjäys aloitetaan aina savi- tai merileväpuhdistuksella, jotta väri pääsisi tarttumaan parhaiten puhtaaseen hiukseen. Savipesu/puhdistus kuuluu värjäyksen hintaan, merilevähoito on erillinen lisäpalvelu.

Merilevähoito on myös erittäin syväpuhdistava hoito hiuspohjalle ja hiuksille. Se sitoo itseensä tehokkaasti raskasmetalleja ja epäpuhtauksia. Hiusten väri kirkastuu ja samalla merilevä ravitsee hiuksia. Tekee hiuksista syväpuhtaat, pehmeät, kiiltävät ja eloisat. Sopii erityisen hyvin kuiville hiuksille ja hilseilevälle hiuspohjalle. Merilevähoito on suositeltavaa tehdä ainakin ensimmäisellä kerralla kasvivärjäämiseen siirryttäessä.

​Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rauhoittava stressipesuksikin kutsuttu 30 min. kestoinen hoito, jossa käsitellään pään lisäksi niska-ja hartiaseutua sekä olkavarsia ja korvien akupisteitä. Hieronta tehdään istuma-asennossa vaatteet päällä.  Hoito laukaisee stressiä ja sen aiheuttamia oireita ja siksi siitä voi saada apua vaikkapa päänsärkyyn ja lihasjännityskipuihin. Myös keskittymiskykyyn ja unen laatuun sillä on myönteisiä vaikutuksia. Voit valita pelkän hieronnan tai lisätä sen muiden palveluiden yhteyteen. Rajoittavat tekijät: infektio, kuume, aivoverenkiertohäiriö, migreeni, kasvain, vaikea hiuspohjan ihottuma, astma, epilepsia, diabetes, osteoporoosi, syöpä, korkea/matala verenpaine, humala/krapula, raskauden 1. kolmannes.