TIETOA MEISTÄ

Laura Kivi

Meikkaaja-maskeeraaja  

Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2014 ja olen siitä lähtien tehnyt täysipäiväisesti alan töitä.
Työskentelen freelancerina monille eri yrityksille. Viikoittain tekemiäni meikkejä ja kampauksia voi nähdä mm. Ylen uutisissa ja muista ajankohtaisohjelmissa. Huvila ja Huussi-ohjelma on jo vuosia ollut minulle rakas kesätyö. Intohimonani ovat myös mainos- ja musiikkivideot. Kesällä 2021 olen ollut tekemässä myös Ensitreffit Alttarille ohjelman maskeerauksen.

Erityisosaamiseeni kuuluu myös erikois-ja efektimaskeeraukset. Teen myös mielelläni ripsien kestotaivutuksia ja kulmien muotoiluja.

Taika-liiketilan perustin, jotta voin ottaa vastaan myös yksityisasiakkaita lähellä kotiani. Opiskelen tällä hetkellä työn ohella kampaajaksi, jotta voin jatkossa myös värjätä ja leikata hiuksia. 

Emilia Haapala

Parturi-kampaaja / Koulutettu ekokampaaja

Käytän työssäni ekologisia, luonnollisen puhtaita raaka-aineita, joten penkkiin istuessasi ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä kemikaalikuormasta. Visioni on tarjota palveluita koko perheelle ja palvelenkin mielelläni myös lapsi asiakkaita. 

Valmistuin parturi-kampaajaksi Jyväskylästä v. 2009 mutta harmillisesti jouduin lopettamaan työt muutaman vuoden jälkeen herkistyttyäni kemikaaleille ja hajusteille. Tämän vuoksi opiskelin uuden ammatin sosiaalialalla. Päädyin kuitenkin vuosien jälkeen takaisin hiusalalle löydettyäni ekokampaajan lisäkoulutuksen viime vuonna. Koen suurta iloa siitä, että voin taas tehdä unelmatyötäni tällä kertaa lempeillä luonnon aineksilla, joista ihoni ei kärsi.


Susanna Lundberg

Kosmetologi-opiskelija

Susanna on aloittanut Taikassa työt ripsien ja kulmien parissa. Hän tekee töitä opintojen ohessa. Opintojen edetessä Susannan palvelutarjonta tulee laajentumaan mm. kasvohoitoihin.
Susanna on käynyt Flow Lashes koulutuksen ja käyttää Inlei merkkisiä taivutusaineita ripsiin ja kulmiin.