TIETOA MEISTÄ

Laura Kivi

Meikkaaja-maskeeraaja  

Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2014 ja olen siitä lähtien tehnyt täysipäiväisesti alan töitä.
Työskentelen toiminimellä monille eri tuotantoyhtiöille. Intohimoni on tv-alalla työskentely. Tekemiäni meikkejä ja kampauksia näkyy mm. Ylen uutisissa ja muista ajankohtaisohjelmissa. Viimeisimpiä tekemiäni tv-tuotantoja ovat olleet Huvila ja Huussi (5 vuotta), Ensitreffit Alttarilla, sekä Neloselta 2022 tuleva "Nyt jos koskaan" ohjelma.
Olen myös tehnyt kansikuvameikkejä Seura-lehteen.

Erityisosaamiseeni kuuluu myös erikois-ja efektimaskeeraukset. Teen myös mielelläni ripsien kestotaivutuksia ja kulmien muotoiluja.

Taika-liiketilan perustin, jotta voin ottaa vastaan myös yksityisasiakkaita lähellä kotiani. Opiskelen tällä hetkellä työn ohella kampaajaksi.

Instagram: Laurakivii 

Emilia Haapala

Parturi-kampaaja / Koulutettu ekokampaaja

Käytän työssäni ekologisia, luonnollisen puhtaita raaka-aineita, joten penkkiin istuessasi ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä kemikaalikuormasta. Visioni on tarjota palveluita koko perheelle ja palvelenkin mielelläni myös lapsi asiakkaita. 

Valmistuin parturi-kampaajaksi Jyväskylästä v. 2009 mutta jouduin lopettamaan työt  herkistyttyäni kemikaaleille ja hajusteille. Tämän vuoksi opiskelin sosionomiksi. Päädyin kuitenkin takaisin hiusalalle löydettyäni ekokampaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2019. 

Instagram: emilia.ecohair


Susanna Lundberg

Kosmetologi-opiskelija

Susanna on aloittanut Taikassa työt ripsien ja kulmien parissa. Hän tekee töitä opintojen ohessa. Opintojen edetessä Susannan palvelutarjonta tulee laajentumaan mm. kasvohoitoihin.
Susanna on käynyt Flow Lashes koulutuksen ja käyttää Inlei merkkisiä taivutusaineita ripsiin ja kulmiin.

Instagram: taikamakeup_susanna