TIETOA MEISTÄ

Laura Kivi

Meikkaaja-maskeeraaja  

Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2014 ja olen siitä lähtien tehnyt täysipäiväisesti alan töitä.
Työskentelen toiminimellä monille eri tuotantoyhtiöille. Intohimoni on tv-alalla työskentely. Tekemiäni meikkejä ja kampauksia näkyy mm. Ylen uutisissa ja muista ajankohtaisohjelmissa. Viimeisimpiä tekemiäni tv-tuotantoja ovat olleet Huvila ja Huussi (5 vuotta), Ensitreffit Alttarilla, sekä Neloselta 2022 tuleva "Nyt jos koskaan" ohjelma.
Olen myös tehnyt kansikuvameikkejä Seura-lehteen.

Erityisosaamiseeni kuuluu myös erikois-ja efektimaskeeraukset. Teen myös mielelläni ripsien kestotaivutuksia ja kulmien muotoiluja.

Taika-liiketilan perustin, jotta voin ottaa vastaan myös yksityisasiakkaita lähellä kotiani. 

Instagram: Laurakivii 

Emilia Haapala

Parturi-kampaaja / Koulutettu ekokampaaja

Käytän työssäni ekologisia, luonnollisen puhtaita raaka-aineita, joten penkkiin istuessasi ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä kemikaalikuormasta. Visioni on tarjota palveluita koko perheelle ja palvelenkin mielelläni myös lapsi asiakkaita. 

Valmistuin parturi-kampaajaksi Jyväskylästä v. 2009 mutta jouduin lopettamaan työt  herkistyttyäni kemikaaleille ja hajusteille. Tämän vuoksi opiskelin sosionomiksi. Päädyin kuitenkin takaisin hiusalalle löydettyäni ekokampaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2019. 

Instagram: emilia.ecohair


Susanna Lundberg

Kosmetologi-opiskelija

Valmistun keväällä 2023 kosmetologiksi. Tällä hetkellä palveluihini kuuluvat kasvohoidot, ihon puhdistukset, ripset ja kulmat. Käytän hoidoissani Sothys ammattikosmetiikka-tuotesarjaa.

Instagram: taikamakeup_susanna