TIETOA MEISTÄ

Laura Kivi

Meikkaaja-maskeeraaja-kampaaja  

Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2014 ja olen siitä lähtien tehnyt täysipäiväisesti alan töitä.
Työskentelen toiminimellä monille eri tuotantoyhtiöille. Intohimoni on tv-alalla työskentely. Tekemiäni meikkejä ja kampauksia näkyy mm. Ylen uutisissa ja muista ajankohtaisohjelmissa. Viimeisimpiä tekemiäni tv-tuotantoja ovat olleet Snackmaster Suomi, Nyt Jos koskaan, Huvila ja Huussi, Ensitreffit Alttarilla.
Olen myös tehnyt kansikuvameikkejä lehtiin.

Taikassa teen mielelläni ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja ja muotoiluja. Hiusväri-asiakkaita otan vastaan myös silloin tällöin. Käytän värjätessä Simin kemiallisia hiusvärejä ja vaalennusaineita. 

Instagram: Laurakivii 

Emilia Haapala

Parturi-kampaaja / Koulutettu ekokampaaja

Käytän työssäni ekologisia, luonnollisen puhtaita raaka-aineita, joten penkkiin istuessasi ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä kemikaalikuormasta. Visioni on tarjota palveluita koko perheelle ja palvelenkin mielelläni myös lapsi asiakkaita. 

Valmistuin parturi-kampaajaksi Jyväskylästä v. 2009 mutta jouduin lopettamaan työt  herkistyttyäni kemikaaleille ja hajusteille. Tämän vuoksi opiskelin sosionomiksi. Päädyin kuitenkin takaisin hiusalalle löydettyäni ekokampaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2019. 

Instagram: emilia.ecohair


Susanna Lundberg

Kosmetologi

Valmistuin keväällä 2023 kosmetologiksi. Tällä hetkellä palveluihini kuuluvat kasvohoidot ja ihon puhdistukset. Käytän hoidoissani Sothys ammattikosmetiikka-tuotesarjaa. Minulle saa aikoja laittamalla sähköpostia tai tekstiviestiä. 
0400320565/ susanna.lundberg@gmail.com 

Instagram: taikamakeup_susanna